Elkészítés: Vékonyan kiolajozunk egy tepsit. A megtisztított csirkecombokat egymás mellé helyezzük a tepsibe. Kis kockákra felvágjuk az almákat, majd rászórjuk a csirkére. A vöröshagymákat és a fokhagymákat pedig negyedeljük, ezután a csirkecombok közé helyezzük. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk és petrezselymet szórunk rá. A fehérbort a combok alá öntjük.
200-220 °C fokos előmelegített sütőben alufóliával lefedve 30 percig sütjük. Ezután kivesszük a sütőből, és rácsorgatjuk a combokra a
mézet. Visszarakjuk most már alufólia nélkül a sütőbe, és kb. 15-20 perc alatt aranybarnára sütjük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre