Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Lebbencsleves gyúrt tésztával

60 perc
bonyolult
olcsó

Elkészítés

Elkészítés: A lisztből a tojással kemény tésztát gyúrunk, vékonyra nyújtjuk, és törésig száradni hagyjuk. Ha a tészta megszáradt, apró darabokra tördeljük, majd zsírban megpirítjuk, félretesszük.

A burgonyát félig megfőzzük sós vízben, közben a szalonnát apró kockákra vágjuk és megpirítjuk. Hozzáadjuk a finomra vágott vöröshagymát, a paprikát, a paradicsomot, ha megpirultm megszórjuk a pirospaprikával.

Az egészet a lepirított tésztával együtt a félig főtt burgonyához adjuk, és készre főzzük, ízesítjük egy kevés frissen őrölt borssal, tetejét megszórjuk finomra vágott metélőhagymával.

Ezek is érdekelhetnek