Elkészítés: A lisztből a tojással kemény tésztát gyúrunk, vékonyra nyújtjuk, és törésig száradni hagyjuk. Ha a tészta megszáradt, apró darabokra tördeljük, majd zsírban megpirítjuk, félretesszük.
A burgonyát félig megfőzzük sós vízben, közben a szalonnát apró kockákra vágjuk és megpirítjuk. Hozzáadjuk a finomra vágott vöröshagymát, a paprikát, a paradicsomot, ha megpirultm megszórjuk a pirospaprikával.
Az egészet a lepirított tésztával együtt a félig főtt burgonyához adjuk, és készre főzzük, ízesítjük egy kevés frissen őrölt borssal, tetejét megszórjuk finomra vágott metélőhagymával.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre