Keress receptre vagy hozzávalóra

Laktató gombapörkölt

default user icon
3

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 1 db vöröshagyma
  • 1 db zöldpaprika
  • 4-5 db szárított paradicsom
  • 1 kg gomba
  • pirospaprika
  • bors
  • 3 dl tejföl
  • 4-8 db tojás
Főzz és nyerd
meg a nyaralásod!
Töltsd fel a kedvenc olasz receptedet, és
nyaralj Olaszországban a Mindmegette.hu
és a TDM Travel jóvoltából.

Elkészítés

    Elkészítés: A hagymát kockára vágjuk, olajon megdinszteljük. Rávágjuk a zöldpaprikát, teszünk bele 4-5 karika szárított paradicsomot, majd rátesszük a felaprított gombát, megszórjuk pirospaprikával. Sózzuk, borsozzuk, időnként megkeverve puhára pároljuk.
    Megszórjuk liszttel, felengedjük tejföllel /ha sűrű, kevés vízzel hígítjuk/, összeforraljuk, majd óvatosan, hogy egyben maradjon, beleütünk személyenként 1-2 tojást, és addig forraljuk, míg a tojásfehérje megkeményedik.

    Rizzsel, nokedlivel vagy friss, puha kenyérrel tálaljuk.

Megjegyzés

A receptet Dr.

Fotó: AS

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Nanasnani 3 évvel ezelőtt
Menüben: 2014 03. hét.
bednem 4 évvel ezelőtt
Finom étel, érdemes elkészíteni!
takacsvica 5 évvel ezelőtt
Igen biztos igy is finom, eddig én a gombapörköltbe (ami maradt )csak tojást szoktam belekeverni ( reggelire,vacsira nagyon finom laktató,un. gombás tojás a hivatalos neve).

Hasonló Receptek

Magazin