Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Körtés zabkása

default user icon
1

Hozzávalók

  • 1,5 dl tej
  • 1 db körte
  • 4 dkg zabpehely (apró szemű)
  • édesítőszer
  • fahéj

Elkészítés

    1. A tejet felforraljuk egy kevés édesítőszerrel, majd beleszórjuk a zabpelyhet. Gyakori kevergetés mellett lassú tűzön addig főzzük, amíg tejbegríz sűrűségű nem lesz.
    2. Óvatosan hozzákeverjük a felaprított körte felét, a másik felét tálalásnál a zabkása tetejére helyezzük díszítésként. Végül meghintjük egy kevés fehéjjal.

Megjegyzés

Béres Alexandra receptje a Súlykontroll diétához.

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hozzászólások

Christinke
Én egybol dupla adagot csináltam, igaz csak egy kortével, de olyan finom lett, hogy majdnem az egészet megettem...

Magazin