Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Kínos! Jenővel és Zével is randizott A Konyhafőnök versenyzője, de egyikük se ismerte fel

default user icon
MME
Kínos pillanatokat élt át A Konyhafőnök jubileumi, tizedik évadának első adásában két zsűritag. Az előválogatóban ugyanis feltűnt egy olyan versenyző, akit ketten is ismernek, ám nem azért, mert szerepelt a korábbi évadokban.

Az RTL-en augusztus 21-én indult A Konyhafőnök tizedik évada, mely elég sok fordulatot és meglepetést tartogat majd. Ebből rögtön az első részben kaptunk egy kis ízelítőt, ugyanis a zsűritagok közül ketten is meglehetősen kínos szituációba kerültek. Az egyik versenyző, Pintér Vivien ugyanis korábban randizott Rácz Jenővel és Fördős Zével is, ám ők elsőre nem ismerték fel a lányt.

Vivien a riportfilmben ki is emelte, hogy rosszul érintette, amikor Zé megkérdezte tőle, hogy mi a neve, ugyanis a lány arra számított, hogy mindkét zsűritag felismeri majd őt. Az adásból később kiderült, hogy Vivien körülbelül öt évvel ezelőtt randizott Rácz Jenővel, Fördős Zével azonban picit komolyabb volt a viszony, ugyanis a zsűritag egyszer főzött is a lányra, ám se szó, se beszéd eltűnt az életéből. Zé hogy most ezt kárpótolja, beállt Vivien mellé segíteni, így a lánynak nem egyedül kellett elkészítenie a beugró ételt. Vivi végül továbbjutott a műsorban.

Borítókép: RTL/Tulok András

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss