Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Isteni, ha együtt sül a hús és a köret: csirkemell édesburgonyával és céklával

default user icon
MME
A tepsis ételekben az a jó, hogy együtt sül a hús és a köret, így isteni íze lesz mindkettőnek. Most egy igazi őszi receptet mutatunk videón: így készül a fűszeres tepsis csirkemell édesburgonyával, céklával és brokkolival.

Cékla, brokkoli, édesburgonya, lila hagyma - ezek az alapanyagok már magukban is isteni finomak, ráadásul egészségesek is. Ha mindezt még kiegészítjük néhány szelet fűszeres csirkemellel, akkor egy tepsibe összesütve könnyű, egészséges, ám mégis tartalmas főételt készíthetsz magadnak villámgyorsan. Hogy jobban el tudd képzelni a végeredményt, megmutatjuk videón is, hogyan is készül, íme a recept.

 

Tepsiben sült céklás-édesburgonyás brokkolis csirkemell

Hozzávalók:

50 dkg csirkemellfilé
1 kg édesburgonya 
2 fej vöröshagyma 
2 fej lila hagyma 
3 fej cékla
1 db brokkoli
1 ek fűszerpaprika
1 ek morzsolt bazsalikom
2 dl olaj

bors 

Ezek is érdekelhetnek