Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Káposztás mangalicagulyás

90 perc
bonyolult
megfizethető

Elkészítés

Elkészítés: Az apróra vágott hagymát a zsíron megpirítom, hozzáadom a zúzott fokhagymát, megszórom a köménymaggal és a pirospaprikával. Beleadom a kockákra vágott mangalicahúst, zsírjára pirítom.

A káposzta levét kicsavarom, kevés vízzel felengedve a húshoz adom. A zöldpaprikát és a paradicsomot nagyobb darabokra vágom, azt is beleteszem, sózom. Fedő alatt puhára párolom.

Amikor kész, tejfölös habarással besűrítem, kiforralom. Mivel mi erősen szeretjük, 1 cseresznyepaprikát is belefőzök.

Frissen sütött tócsnival tálalom, tejfölt kínálok mellé.

Ezek is érdekelhetnek