Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Kammerer Zoltán üres hűtőszekrénnyel várja a karácsonyt

default user icon
MME
A háromszoros olimpiai és háromszoros világbajnok kajakozó a Borsnak mesélt karácsonyi és újévi terveiről. Az interjúból az is kiderült, hogy Kammerer Zoltán mostanság igen elfoglalt, nincs ideje főzni, ezért a hűtőszekrénye is többnyire üres, de szerencsére szerettei gyakran feltöltik.

A világbajnok kajakozó 2022 decemberében letette az evezőt, ezzel együtt pedig profi pályafutását is a háta mögött hagyta. Az egykori kajakos a Bosnak elárulta, hogy ennek ellenére nagyon elfoglalt, hiszen május óta Göd polgármestereként tevékenykedik, de arról is beszélt, milyen finomságokkal készül az ünnepekre, amit idén a családjával tölt.

– A hozzátartozóim tudják, nincs sok időm a főzésre, sütésre, ezért maguk hozzák a finom falatokat karácsonyra. A hűtőszekrényem többnyire csaknem üres, de szeretteim rendre feltöltik – mondta a világbajnok kajakozó.

Hozzátette, hogy az óesztendő utolsó napjára bulit nem tervez, inkább kedvesével szeretné tölteni a szilvesztert nyugodt körülmények között. Kiderült az is, hogy Kammerer életében a sport még ma is nagyon fontos, ezért reggelente hatkor kel, hogy egy-másfél órát mozogjon.

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss