Elkészítése: A csirkét kisebb darabokra vágjuk, kicsontozzuk. Az olajban fehérre pirítjuk a csirkedarabok mindkét felét. Ezután kivesszük a húsokat, majd az olajban üvegesre pirítjuk a hagymát. Ezután visszatesszük a húsokat és a megtisztított, nagyobb darabokra vágott sárgarépát, majd felöntjük vízzel. A fél csirkéhez 1 mokkáskanál só kell. Fedő alatt megpároljuk.
A hús engedni fog egy kis vizet. Kb. 30 perc
alatt elkészül. Végül a megpuhult sárgarépát
turmixgépbe tesszük egy kis lével, összeturmixoljuk, és sűrítjük vele az ételt. Krumplipürével és fejessalátával tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre