A szűzpecsenyét megtiszítjuk, megmossuk és szárazra töröljük. Megsózzuk, megborsozzuk, és megkenjük mustárral. Folpackba csomagoljuk, és 1-2 napra a hűtőbe tesszük.
A húst kicsomagoljuk, befedjük a zsályalevelekkel és körbetekerjük a szeletelt baconnel. Egy nagyobb darab fóliára fektetjük, becsomagoljuk, és egy tepsibe fektetjük. 190 fokon 20-25 percig sütjük. Kibontjuk, és a levét óvatosan egy kisebb edénybe öntjük. A göngyölt húst visszatesszük a tepsibe, és grill fokozaton 2-3 percig sütjük. Kivesszük, egy tálra helyezzük és azonnal letakarjuk egy fóliával.
A sütés során keletkezett levet felmelegítjük, hozzáadjuk a lereszelt füstölt sajtot és a tejszínt. Összekeverjük, és félretesszük.
A spagettit sós vízben megfőzzük, és leszűrjük. Egy serpenyő közepére olajat csorgatunk, rátesszük a spagetti negyedét, megpirítjuk, és ráöntünk 2 db felvert tojást. Megsózzuk, és egy rövid ideig sütjük. Tányérra tesszük, és ugyanígy elkészítjük a másik három adag tésztát is.
A húst ferdén, ujjnyi vastagon felszeleteljük, a kisütött spagetti mellé helyezzük, és meglocsoljuk a forró mártással.