Elkészítés: A tésztát megfőzöm, és lecsepegtetem. Amíg a tészta fő, a gombát gyorsan megtiszítom, felszeletelem, és kevés vajon puhára párolom. Rádobálom az apróra vágott spárgát, és sóval, borssal, ételízesítővel átpirítom. Egy kis lábasban vajból, lisztből, és tejből besamelt készítek, és ráöntöm a gombás-spárgára. Alaposan összekeverem, majd a tésztára öntöm, és a tésztát is jól összekeverem. Az egészet egy jénaiba öntöm, megszórom reszelt sajttal, és előmelegített sütőben 15 perc alatt megsütöm.
Meghintem apróra vágott petrezselyemmel a tetejét és forrón tálalom.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre