Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Gombás rostélyos

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 4 db vastag szelet rostélynak való marhahús
  • 1 fej vöröshagyma
  • 1 doboz csiperkegomba konzerv
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 1 dl vörösbor

Elkészítés

    Elkészítés: Az enyhén kiklopfolt húst sózzuk, borsozzuk, majd serpenyőben kevés olajon mindkét oldalát készre sütjük.

    A sütés után visszamaradt olajban megpároljuk az apróra vágott hagymát, rádobjuk a cikkekre vágott gombát, és átsütjük. Ha már csak kevés lé van alatta, ráreszeljük a fokhagymát, fűszerezzük, rálöttyintjük a bort, és összeforraljuk.

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin