Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

A séf elárulta, melyik bort szerette Diana hercegné

default user icon
MME
A rajongókat a mai napig lázban tartja a néhai hercegné élete és szokásai, legyen szó szépségápolásról, táplálkozásról vagy akár arról, hogy milyen mozgásformákat preferált. Most az egykori királyi séf osztott meg néhány kevéssé ismert részletet arról, Diana hogyan viszonyult az alkoholhoz.

Miután 11 évig szolgálta Őfelségét, Erzsébet királynőt a Buckingham-palotában, és Diana hercegnőnek is dolgozott a Kensington-palotában, Darren McGrady jól ismeri az angol királyi család étkezési és ivási szokásait.

Nemrégiben McGrady exkluzív interjút adott, amiben elárulta, hogy a szívek királynője nem volt nagy ivó, de nagyon ritkán azért egy kevés chardonnay-t szívesen kortyolgatott. „Legtöbbször Puligny Montrachet-et szolgáltunk fel a Kensigton-palotában” – mondta a Bustle-nek. Hozzátette, hogy Diana nem kedvelte a pezsgőt, mert túl jókedvű lett tőle, a koktélok teljesen kiütötték, a vörösbortól pedig iszonyú fejfájása lett.

Bár az alkohol nem tartozott Diana kedvencei közé, a Cadbury's Twirl csokoládéból, sajtból és licsiből viszont szívesen falatozott. „Mindig tartottam a konyhában egy tál licsit. Diana bejött, leült, beszélgetett és közben gyümölcsöt és sajtot evett, mint egy mókus” – emlékezett McGrady.

(Nyitókép: Northfoto)

Ajánljuk még:

 

Ezek is érdekelhetnek

Friss