Keress receptre vagy hozzávalóra

Csúcsborok az indiai pop-up vacsorához!

default user icon
Globalista Konyha Ajánló
0
Már csak egy hét, és megkezdődik a Globalista Konyha kétnapos indiai pop-up eseménye a belvárosi Anker’t-ben. Mindkét est sztárja az Angliában élő, indiai származású Romy Gill lesz.

A kortárs indiai fogásokhoz modern borokat választott a Bortársaság. A néha csípős, és mindig nagyon fűszeres fogások mellé sokízű, izgalmas, fűszeres borok érkeznek, akár az indiai ételek.

A kiváló menüsorhoz két remek tokaji borász, Balassa István és Szilágyi László, azaz a Balassa Bor és a Gizella Pince borász-tulajdonosai párosították a borokat.

Balassa László kézműves borászati módszerek alkalmazásával törekszik a lehető legmagasabb minőség elérésére. A legkiválóbb minőségű szőlő megtermelését őszinte és szigorú szőlőtermesztési technológiával éri el.

Szilágyi László 2005-ben vette át a nagyszülei által elindított Gizella Pincét. Számára a legfontosabb kérdés a bor minősége, amit kis mennyiségek készítésével igyekszik biztosítani és fejleszteni évről évre.

A Betsek Betsek Hárslevelű 2011 és a Mézes-Mály Villő Furmint 2015 a Balassa Bor választása, míg a Furmint 2015 és a Szil-völgy Hárslevelű-Furmint Cuvée 2015 a Gizella Pince telitalálata.

Jegyvásárlás, menü és információ a borokról itt >>>  
Itt olvass bővebben Romy Gill sztárséfről! >>> 
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Magazin