Elkészítés: A töltelékhez a tojást összekeverem a zsemlemorzsával, 2 evőkanál reszelt sajttal és a fűszerekkel.
A csirkemelleket lapjában 8 szeletre vágom, kiklopfolom. A húslapokat megsózom, majd rákenem a sajtos krémet. Szorosan felgöngyölöm, és a kis roládokat egyenként alufóliába csomagolom. Forrásban levő, enyhén sós vízbe teszem, majd az újraforrástól számított 25 percig főzöm.
Kicsomagolom a húsokat az alufóliából, majd tűzálló tálba teszem, rászórom a maradék sajtot, és forró sütőben pirosra sütöm. Melegen és hidegen egyformán finom.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre