Mindmegette.hu
Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept
PATAKY KRISZTINA
Videó
Az a jó a madártejben, hogy az elkészítéséhez nem igazán kell konyhatündérnek lenned. Alig kell hozzá néhány alapanyag, ezért mondhatni olcsón megúszható, ráadásul gyorsan elkészülsz vele, ha ezt a desszertet választod. Következő videós receptünkből most megismerheted a madártej elkészítésének minden csínját-bínját, szóval nyugodtan láss neki otthon te is!
Salamon Csilla
Cikk
MME
Az örök kedvenc, amit mindnyájan imádunk - egyfelől azért, mert a gyerekkorunkat idézi, másfelől pedig azért, mert egyszerűen isteni finom. És, hogy még egy oldalt megvilágítsunk: 3, azaz három darab alapanyagból, viszonylag gyorsan elkészíthető, és, bár van vele dolog, egy-két jól bevált trükkel a legmacerásabb munkafázis is leegyszerűsíthető!
Kard Sándorné
KOCSIS BÁLINT