Elkészítés: A pác alapanyagait összekeverjük, majd hozzáadjuk a felkockázott csirkemellet, jól átforgatjuk, 20-30 percig állni hagyjuk.
A zöldségféléket kockára, a gyömbért csíkokra vágjuk, és felforrósított wokban 3 evőkanál olajjal 2 percig dobva-rázva sütjük. Hozzáadjuk a szeletelt bambuszt, a chilipaprikát, és az előzőek szerint 1-2 percig sütjük. Kiszedjük, tányérra tesszük.
A wokba beleöntjük a maradék olajat, felforrósítjuk, a lecsöpögtetett húst piros-ropogósra sütjük. Amikor elkészült, visszatesszük a zöldségféléket, és dobva-rázva még 2 percig sütjük. Hozzáadjuk a mártás - alaposan összekevert - alapanyagait, és lassú tűzön 1-2 perc alatt besűrítjük.
Körete lehet párolt rizs, tésztaféleség.