Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Babos-csirkés pite

MME MME
60 perc
mester
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: Pirítsuk össze a darált húst a fokhagymával, a vöröshagymával és a felszeletelt sárgarépával egy serpenyőben. Adjuk hozzá a paradicsomot, valamint a babot, és mérsékelt lángon 20 percig pároljuk.

Pürésítsük a főtt burgonyát a tejjel. Tegyük a darált húsos ragut egy hőálló üvegtálba, simítsuk el rajta a burgonyapürét, szórjuk meg a lereszelt sajttal, majd 20 percig süssük 190 fokon.

Közben főzzük meg a zöldbabot, és köretként tálaljuk a pitéhez.

Megjegyzés

518 kcal, 10,5 g zsír

Ez a túrós pite ízében a hagyományosra emlékeztet mindenkit, ám jóval kevesebb kalóriát tartalmaz a babos kiegészítésnek köszönhetően. - MME

Ezek is érdekelhetnek