Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Almás-rozmaringos csirkecomb

default user icon

Hozzávalók

  • 8 db csirkealsócomb
  • bors
  • 1 fej vöröshagyma
  • 2 ek olaj
  • 2 db alma
  • 1 dl almalé
  • 1 dl húslevesalaplé
  • 2 ág rozmaring

Elkészítés

    1. A csirkecombokat megmossuk, szárazra töröljük, majd megsózzuk, megborsozzuk, tűzálló tálba rakjuk, és 200 fokra előmelegített sütőben 15 percig sütjük.
    2. A meghámozott hagymát felkarikázzuk, azután gyűrűire bontjuk, és a felforrósított olajon. Száraz serpenyőben megpirítjuk a kimagozott, cikkekre vágott almákat.
    3. A hagymát a csirkecombokra halmozzuk, majd elrendezzük az almacikkeket, és alájuk öntjük az almalét az alaplével együtt. Végül az egészet 45 percig 170 fokon tovább sütjük. A rozmaringágakkal díszítve tálaljuk.

      Még több sült csirkecomb recept >>> 

      A legjobb csirkés receptek >>> 

      Almás receptek >>> 

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin