Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

3 könyv, amire szükséged lesz, ha húsmentesen étkezel!

default user icon
MME
3 élvezetes szakácskönyv, amely mindenkinek kedvet csinál a húsmentes életmódhoz, amelynél különösen fontos az ásványi anyagban, nyomelemekben gazdag étrend.
1. Vegasztrománia

Mindig érdekes, amikor egy blogger könyvet ír: ha jól sikerül, akkor személyes hangvételű lesz, könnyed és mosolygós, mint maga a blog. Bede Anna senkit nem akar megtéríteni, egyszerűen csak el akarja mesélni, hogy hús nélkül is milyen teljes és finom lehet egy­egy fogás. El akarja oszlatni azt a tévhitet, hogy a vega konyha a párolt zöldségek végtelen számú unalmas variációját jelenti, és mindezt jó stílusban megírt, izgalmas receptekkel teszi. És hogy a blogos párhuzam még erősebb legyen, a recepteket és fotókat Moravszki Kata könnyed, játékos rajzai egészítik. 
4490 Ft, Book Kiadó

2. Állati finom növényi ízek – vegán receptek

Napjainkban egyre népszerűbb a vegán konyha, ám ha valaki úgy dönt, hogy ezt az életmódot folytatja, kezdetben számtalan nehézséggel kénytelen szembenézni. Hémangi Dévi Dászi megtanít a hús és a tejtermékek helyettesítésére, valamint a fűszerek használatára, továbbá abban is segít, hogyan lehet megtartani az ismerős finom ízeket. A 70 kipróbált receptet a főzésben kevésbé járatosak is el tudják készíteni, és a szerző tanácsait követve, illetve saját kreativitásukat ibontakoztatva színes, változatos vegán ételsorokat állíthatnak össze akár az egész családnak.
3490 Ft, 108 Kiadó

Legyen vegán!

Vegánnak lenni nem jelent egyet a lemondással és azzal, hogy csak unalmas ételeket eszünk – a felfedezésre váró növényi alapú fogásoknak se szeri, se száma. Áine Carlin rendkívül kreatív szakács, aki olyan ételeket alkot, melyek színükkel és ízükkel egyszerre szemet gyönyörködtetőek és ínycsiklandóak. Száznál is több egyszerűen elkészíthető recepttel és számos könnyen megvalósítható ötlettel segíti az egészséges életmód híveit, hogy a színes salátáktól, a testet­lelket melengető leveseken és a kényeztető desszerteken át a fenséges főételekig bármelyiket az asztalukra tehessék.
4400 Ft, Kossuth Kiadó

Vegetáriánus receptek >>> 

Ezek is érdekelhetnek