Elkészítés: A szívalakú tortaformát zsírpapírral kibéleljük. A piskótához a kávét, rumot, margarint, vanília-aromát hozzátesszük, összegyúrjuk, majd a formába belerakjuk, és eligazítjuk szépen.
A krémsajthoz hozzákeverjük az áfonyadzsemet. A margarint a cukorral és a tojássárgájával habosra keverjük, végül a sajtkrémhez adjuk. Rákenjük a piskóta tetejére, és egy kenőkéssel simára igazítjuk. 1 órát a hűtőben pihentetjük, majd a mázat elkészítjük.
A tortaformából kifordítjuk a sütit, majd egy másik tál segítségével a szervírozó tálra visszafordítjuk. Bevonjuk a mázzal, és hűtőben tartjuk szikkadni, hogy a máz kössön.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre