A csirkemellről a bőrt eltávolítjuk és 1-1,5 centinként bevagdossuk úgy, hogy az alja egyben maradjon. A húst bedörzsöljük a fűszersóval.
A kolbászt és a hagymát karikára vágjuk, a sajtot és a paprikát szeletekre és megtöltjük vele a zsebeket. A csirkemell tetejét bacon szeletekkel betakarjuk. Tűzálló tálba helyezzük és fóliával lefedve, 165 fokon 45 percig sütjük, majd a fóliát levéve addig pirítjuk, míg a bacon pirosra sül a tetején.
Az igazán rutinos konyhakert-tulajdonosok tél végén, fedél alatt elvetik a magvakat, hogy tavasszal már fejlett palántákat tudjanak kiültetni, és előrébb hozhassák a betakarítást. Bemutatjuk a lépéseket.
Pillantsunk be ebbe az apró belvárosi lakásba, ahol a letisztultság, az egyszerű színvilág és a belecsempészett trópusi hangulat ötvözetével találkozhatunk!