Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Zöldbableves húsgombóccal

default user icon

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • A leveshez:
  • 50 dkg zöldbab
  • 1 fej vöröshagyma
  • ét olaj
  • 1 db savanyú alma
  • 2 kanál kristálycukor
  • 4 db babérlevél
  • bors
  • 2 l húslé
  • tejföl
  • A húsgombócokhoz:
  • 25 dkg darált hús
  • 2 db tojás
  • bors
  • A sütéshez:
  • ét olaj

Elkészítés

    Elkészítés: A leveshez az étolajon az apróra vágott hagymát, a zöldbabot, a kockákra vágott almát, a cukrot, a babérlevelet, ízlés szerinti sót, borsot összedinszteljük, majd felöntjük a húslével.

    A húsgombóc hozzávalóit összedolgozzuk, gombócokat formálunk belőle, majd forró olajban mindkét oldalukat átsütjük, végül a levesbe téve megfőzzük.

    A levest tejföllel tálaljuk.

Megjegyzés



Fotó: AS

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek