Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Új ízt dob piacra a Coca-Cola! Megkóstolnád?

default user icon
MME
Van már cseresznyés, citromos és vaníliás is belőle, de hamarosan újabb ízű kóla kerül a piacra. A Coca-Cola február 25-én dobja piacra új termékét.

Nem kellett idén sokat várni arra, hogy a Coca-Cola egy új ízű üdítővel rukkoljon elő. Ha szereted a különleges ízesítésű kólát, akkor február 25-től megkóstolhatod a narancsos-vaníliás változatot, amelyet majd cukormentes Zero Sugar formában is lehet kapni. Bár a hírek szerint feburár végén az Egyesült Államokban vezetik be a terméket, remélhetőleg az európai piacon is hamarosan megjelenik a termék.

A cég azért dobja piacra a narancsos-vaníliás verziót, mert nem szeretné, ha az ügyfelei más italgyártókhoz pártolnának. A narancsos-vaníliás verzió mellett a málnás és gyömbéres kólát tesztelték még. A narancsosat az Egyesült Államokban és Kanadában, míg a másik kettőt Ázsiában próbálták ki. Igazából valamennyi termék népszerű volt, végül a narancsos-vaníliás ízvilág győzött.

- Ezzel az ízvilággal szeretnénk visszahozni a gondtalan nyári napok pozitív emlékeit - nyilatkozta Kate Carpenter, márkaigazgató.

A terméket 3 és 5 dl kiszerelésben lehet majd kapni.

HIHETETLEN! VÍZNEK LÁTSZÓ KÓLÁT DOB PIACRA A COCA-COLA >>>

Ezek is érdekelhetnek