Elkészítés: A virslit megfőzöm, apró kockákra vágom (ha párizsit használok, csak feldarabolom pici kockákra). Ketchupot, mustárt, majonézt ízlés szerint összekeverek (kb. 1,5 dl legyen összesen), esetleg kis borsot is lehet beletenni, majd a felkockázott virslit belekeverem a masszába. Ha szeretjük a sajtot, kb. 5 dkg-ot apróra felkockázunk, és belekeverjük ezt is. A dupla vastag szelet kenyereket félbe vágom, majd a fél szeletekbe nyílást vágok a felénél (tehát az egy szelet vastagságnál). Ide betöltöm az elkészített masszát, majd - mint a bundáskenyeret - tojásba forgatom, és olajban kisütöm.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre