Töltött csirkecomb

default user icon
2 5/5

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 4 db ép bőrű, közepes csirkecomb
  • 2-3 db közepes burgonya
  • 2 db beáztatott zsemle
  • 3 tojás
  • 3 dkg vaj
  • 1 db májkrém
  • 2 dl zöldborsó
  • 1 kis fej vöröshagyma
  • tej
  • bors
  • majoranna
  • bazsalikom

Elkészítés

    Elkészítés: A csirkecombot besózzuk, a zsemléket tejbe áztatjuk. A nyers burgonyát lereszeljük, hozzátesszük a kicsavart zsemlét, a tojásokat, a 3 dkg vajat, a májkrémet, a zöldborsót, reszelt vöröshagymát. Sóval, borssal, majorannával, bazsalikommal, petrezselyemmel ízesítjük (ízlés szerint).

    A tölteléket a combok bőre alá töltjük. Kivajazott tepsiben fólia alatt sütjük kb. 1 órát, ha megpuhult, még egy kis ideig fólia nélkül is sütjük, hogy a comb teteje is piros legyen.

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Szirovy Katalin 6 évvel ezelőtt
kis kacsamájjal és gombával is szoktam gazdagítani. Szerecsendióval is fűszerezem. 3pg6
TUCZAI LÁSZLÓ ATTILA 6 évvel ezelőtt
Nagyon finom!Csináljátok meg!!!

Hasonló Receptek

Magazin