Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Tojásos búbos pecsenye

60 perc
mester
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A karajszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk. A hagymát, a szalonnát és a sonkát apró kockákra vágjuk. A tojásokból négyet megfőzünk. A zsemléket tejbe áztatjuk, majd kinyomkodjuk.

A szalonnát kipirítjuk, megdinszteljük rajta a hagymát. Rátesszük a sonkát, pár percig pirítjuk, majd beletesszük a zöldborsót. Sózzuk, borsozzuk, pici ételízesítőt adunk hozzá, 8-10 percig pároljuk. Hozzákeverjük a kockákra vagy szeletekre vágott főtt tojásokat, a kinyomkodott zsemléket és 1 nyers egész tojást. A tölteléket összedolgozzuk.

A hússzeleteket kiolajozott tepsibe tesszük egymás mellé, majd mindegyikre halmozunk a töltelékből jó bőven. Pici vizet öntünk alá, és sütőben 35-40 perc alatt megsütjük. Jó étvágyat kívánok hozzá!

Ezek is érdekelhetnek