Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Tanyasi sertéskaraj

MME MME
90 perc
egyszerű
megfizethető
3 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A karajt kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, és az olajon megsütjük. Kiolvasztjuk a szalonnát, a zsírjában megpirítjuk a felaprított hagymát, a borsót és a felszeletelt gombát.
  2. Sóval, borssal ízesítjük, megszórjuk petrezselyem zöldjével, majd hozzáadjuk a vékony csíkokra vágott májat, és puhára pároljuk.
  3. Az így elkészített ragut a hússzeletekre halmozzuk. Sült burgonyával tálaljuk.

LEGYEZŐ KARAJ>>> 

RÁNTOTT KARAJ PETREZSELYMES BURGONYÁVAL>>> 

NARANCSOS SÜLT KARAJ>>> 

Megjegyzés

Özv. Tóth Istvánné receptje. - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss