hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Legyező karaj

90 perc
bonyolult
megfizethető
4 adag
Hozzávalók
  • 1,3 kg csont nélküli karaj
  • bors
  • pirospaprika
  • A töltelékhez:
  • 40 dkg darált hús
  • bors
  • 1 csipet őrölt kömény
  • 2 gerezd fokhagyma
  • A tetejére:
  • 10 dkg reszelt sajt

Elkészítés

  1. A karajt 1 centiméterenként bevagdossuk, de nem vágjuk át. Sózzuk, borsozzuk, pirospaprikával megszórjuk kívül-belül. A töltelék hozzávalóit összegyúrjuk, ízlés szerint fűszerezzük. A vájatokat kitöltjük vele. Zsineggel átkötözzük, hogy szét ne nyíljon.
  2. Sütőzacskóba tesszük a karajt, a hozzá tartozó zárral becsatoljuk. (A zacskót pár helyen megszurkáljuk, hogy a gőz távozni tudjon.)
  3. 210 fokra előmelegített sütőben 70 percig sütjük. Ezután a zacskót szétvágjuk, kivesszük a karajt, majd visszarakjuk a tepsibe, megszórjuk reszelt sajttal, és180 fokos sütőben, további 12 percig sütjük. 

ISTENI TÖLTÖTT CSIRKEMELL, AHOGY MÉG NEM PRÓBÁLTAD - POFONEGYSZERŰ RECEPT!

SERTÉSKARAJ HENTES MÓDRA>>> 

 

Megjegyzés

Mennyei finomság bármely alkalomra. - ditti56

Ezek is érdekelhetnek

Friss