Keress receptre vagy hozzávalóra

Szárnyashúsleves cérnametélttel

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 1 nagy pulykanyak
  • 1 db csirkefarhát
  • 2 db sárgarépa
  • 1 db fehérrépa
  • 1/2 zeller
  • 1/2 karalábé
  • 1 db burgonya
  • 1 fej vöröshagyma
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 3 szál petrezselyem
  • 3 szál zellerlevél
  • 2 db cseresznyepaprika
  • őrölt feketebors
  • őrölt pirospaprika
  • 10 dkg cérnametélt

Elkészítés

    Elkészítés: Egy lábasba beleteszem a nyakakat és a farhátat, felengedem vízzel, fűszerezem, s elkezdem főzni alacsony hőfokon.

    Közben megpucolom, s felvágom a zöldségeket, a zellert és a petrezselymet egy csokorba kötöm. Félidőben belerakom a levesbe a zöldségeket, majd lassú tűzön tovább főzöm.

    Kifőzöm a tésztát, és a készre főtt levest ezzel tálalom.

Megjegyzés

Egy finom húsleves a pulyka és a csirke kombinációjából.

hobbychef
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Hasonló Receptek

Magazin