Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sonkakrémmel töltött cannelloni

60 perc
bonyolult
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A húsos füstölt-főtt sonkát keverőtálba daráljuk, majd belekeverjük a tojást, a tejfölt, és sóval, borssal, zúzott fokhagymával, aprított petrezselyemmel fűszerezzük. Ezután a fűszeres sonkakrémet habzsákba kanalazzuk, és óvatosan megtöltjük vele a cannellonikat.

Vajjal kikent tepsibe sorakoztatjuk a tésztacsöveket, meglocsoljuk a sóval, borssal ízesített tejszínnel, és alufóliával letakarva, 170 fokos sütőben 20 percig sütjük. Végül levesszük róla a fóliát, megszórjuk a finomra reszelt sajttal, és 190 fokos sütőben rápirítjuk.

Ha elkészült a töltött cannelloni, forrón tányérokra fektetjük, körbelocsoljuk a szaftjával, és megszórhatjuk kevés aprított petrezselyemmel.

Ezek is érdekelhetnek

Friss