Sajttal töltött csirkecombok

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 6 db csirkecomb
  • 20 dkg főtt
  • füstölt tarja
  • kb. 1 pohár tejföl (2 dl)
  • 3 tojássárga
  • 10-15 dkg reszelt sajt
  • olaj a kenéshez

Elkészítés

    Elkészítés:
    1.) A combokat megmossuk, és enyhén besózzuk.
    2.) Egy közepes tepsit kibélelünk sütőpapírral, és egy ecsettel vékonyan beolajozunk.
    3.) Elkészítjük a tölteléket: a tarját ledaráljuk és összekeverjük a reszelt sajttal, a tojássárgákkal, a tejföllel és a borssal.
    4.) A csirkecombok bőrét meglazítjuk és minden egyes comb bőre alá kb. 1-1,5 evőkanálnyi tölteléket töltünk.
    5.) A combok tetejét az ecsettel vékonyan beolajozzuk, megszórjuk egy kevés fűszersóval és egy fóliával befedjük.
    6.) Előmelegített sütőben 45-50 perc alatt ropogós-aranybarnára sütjük. (A sütési idő felénél levesszük a fóliát!)
    Rizi-bizivel, petrezselymes burgonyával vagy párolt zöldségekkel tálaljuk.

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Horváth Rózsa 9 évvel ezelőtt
Egyszerűen fantasztikus ez a recept!!!!!Én megcsináltam már többször is és mindenkinek ízlett,mitöbb már tovább is adtam a receptet !! :-))
Zsuzsanna Filkor 9 évvel ezelőtt
Javaslat: durvára darált zsemlével jó "dúsítani" és zöld salátával tálalni.
Grúsz Anikó 10 évvel ezelőtt
Szerintem nagyon híg lesz a töltelék.Mivel dúsítsam?Morzsával?

Hasonló Receptek

Magazin