Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Sajtos-kolbászos töltött zsemle

default user icon

Hozzávalók

  • 8 db zsemle (nagyobb)
  • 5 dkg mustár
  • 20 dkg sajtkrém
  • 10 dkg vöröshagyma
  • 5 dkg fokhagyma
  • 10 dkg tepertő
  • 10 dkg kovászos uborka
  • 10 dkg kolbász
  • 20 dkg sajt
  • 8 db tojás
  • fűszerpaprika

Elkészítés

    1. A zsemlének picit levágunk az aljából, hogy egyenesen álljon. Ezután a zsemle tetejét levágjuk és kibelezzük (a beléből és az aljából prézli lesz). A kivájt zsemlét megkenjük mustárral kevert sajtkrémmel.
    2. Apró kockára vágott vöröshagymát és zúzott fokhagymát teszünk az aljára. Erre apró kockára vágott tepertőt teszünk, majd kovászos uborkakarikák és kolbászkarikák következnek.
    3. A tetejét megszórjuk reszelt sajttal, ráütjük a tojást és meghintjük fűszerpaprikával. Sütőben addig sütjük, mig a sajt meg nem olvas és aranybarna nem lesz.

    BURGONYÁS HAMBURGERZSEMLE>>> 

    EGYSZERŰ SZEZÁMMAGOS ZSEMLE>>> 

    KÉTFÉLE ROZSOS ZSEMLE>>> 

Megjegyzés

Dr. Gaálné dr. Maráczi Gabriella receptje. "A bátrak Erős Pistával fogyaszthatják."

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin