Keress receptre vagy hozzávalóra
Hirdetes
Recept feltöltés

Sajtos-kolbászos töltött zsemle

default user icon

Hozzávalók

  • 8 db zsemle (nagyobb)
  • 5 dkg mustár
  • 20 dkg sajtkrém
  • 10 dkg vöröshagyma
  • 5 dkg fokhagyma
  • 10 dkg tepertő
  • 10 dkg kovászos uborka
  • 10 dkg kolbász
  • 20 dkg sajt
  • 8 db tojás
  • fűszerpaprika

Elkészítés

    1. A zsemlének picit levágunk az aljából, hogy egyenesen álljon. Ezután a zsemle tetejét levágjuk és kibelezzük (a beléből és az aljából prézli lesz). A kivájt zsemlét megkenjük mustárral kevert sajt krémmel.
    2. Apró kockára vágott vöröshagymát és zúzott fokhagymát teszünk az aljára. Erre apró kockára vágott tepertőt teszünk, majd kovászos uborkakarikák és kolbászkarikák következnek.
    3. A tetejét megszórjuk reszelt sajt tal, ráütjük a tojást és meghintjük fűszerpaprikával. Sütőben addig sütjük, mig a sajt meg nem olvas és aranybarna nem lesz.

    BURGONYÁS HAMBURGERZSEMLE>>> 

    EGYSZERŰ SZEZÁMMAGOS ZSEMLE>>> 

    KÉTFÉLE ROZSOS ZSEMLE>>> 

Megjegyzés

Dr. Gaálné dr. Maráczi Gabriella receptje. "A bátrak Erős Pistával fogyaszthatják."

MME
Hirdetes
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Hirdetes
Hirdetes

Hasonló Receptek

Magazin

Hirdetes
Hirdetes