Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Rántott camembert

default user icon
2 5/5

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • adagonként 1 db kerek camembert sajt
  • tojás
  • liszt
  • zsemlemorzsa
  • olaj a sütéshez

Elkészítés

    Elkészítés: A camembert sajtot 2 szeletre vágom, szokásos módon, lisztbe, felvert tojásba és zsemlemorzsába forgatom, forró olajban, lassú tűzön kisütöm.

    Tetszés szerinti körettel, tartármártással vagy savanyúsággal tálalom.

Megjegyzés

Én szeretem, ha vastagabb a panír rajta, ezért a következő a sorrendem: liszt, tojás, zsemlemorzsa, ismét tojás és zsemlemorzsa. Ezzel a módszerrel kisebb a valószínűsége, hogy sütéskor a sajt kifolyik a bundából.

Nanasnani
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hozzászólások

Nanasnani
Hali Dzsafi! Áfonyásan már próbáltam, valóban isteni! A diós panír még nem jutott a fejembe, de az 5let nagyon jó, köszi! Pistucnak ne ajánljuk mákkal, is? :))) Üdv, Nani!
dzsafi
Hali Nani! Egyik kedvencem a rántott camembert, jó hogy közkinccsé tetted ez a szakácsvényt. Próbáld ki úgy is, hogy a morzsába keversz egy kis apróra tört diót, és áfonyalekvárt adsz mellé a tartár helyett, úgy is isteni! Üdv!

Hasonló Receptek

Magazin