Elkészítés: A combokat lesózzuk, borsozzuk, kicsit állni hagyjuk. Addig egy nagyobb lábasban felforrósítjuk az olajat. Amikor elég meleg, hirtelen megsütjük a combok külsejét mindenhol.
Ezután kivesszük a combokat, az olajba aprítjuk a hagymát és beleszórjuk a gombát. Ha a hagyma üveges lett, felöntjük az egészet a borral, vízzel, és beledobjuk a húsleveskockát és a provence-i fűszert.
Ha felforrt a lé és felolvadt a kocka, visszatesszük bele a combokat.
Fedő alatt, néha megforgatva puhára pároljuk a húst. Ezután kiszedjük a combokat egy tányérra.
Végül készítünk a tejfölből és a lisztből habarást, az edényben maradt szószt behabarjuk, és visszarakjuk a húsokat, pár perc alatt összeforraljuk az egészet.
Tésztával vagy párolt rizzsel tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre