Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

A pofátlanság netovábbja: hétezer forintot kért egy étterem a torta felszeleteléséért

default user icon
MME
Úgy tűnik, hogy egyre nagyobb divat lesz pénzt kérni az ilyen és ehhez hasonló plusz szolgáltatásokért, hiszen nem is olyan régen egy szendvics félbevágását is felszámolta egy étterem. Nem csoda, hogy most is kiakadtak a vendégek, miután meglátták a blokkon a torta húsz szeletre vágásáért felszámolt plusz költséget.

Miután képes volt egy észak-olaszországi étterem pénzt kérni egy szendvics félbevágásáért, most egy Palermóban található vendéglátó egység gondolta úgy, hogy teljesen rendben van 20 eurót, azaz körülbelül 7750 forintot elkérni egy torta húsz szeletre vágásáért. A család teljesen kiakadt, miután meglátták a plusz tételt a végszámlán, akik egyébként egyik rokonuk születésnapját ünnepelték a helyen.

A New York Post szerint a felháborodás itt nem ért véget, hiszen további 46 ezer forintnak megfelelő eurót kellett még fizetni a családnak a különös díjon felül néhány pizzáért és az italokért. Nem csoda, hogy teljesen jogosnak érzik a vendégek felháborodásukat, hiszen a mondvacsinált szervizdíjon túl nem kevés pénzt hagytak a vendéglőben.

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss