Piskóta tojásfehérjéből

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 1 pohár tojásfehérje
  • 1 pohár liszt
  • 1/2 pohár cukor
  • csipet só

Elkészítés

    Elkészítés: Ha megtörténik, hogy fölöslegbe marad a tojásfehérje, és nem tudjátok, mit csináljatok vele, íme egy egyszerű és gyors felhasználási mód:

    Felvertem a tojásfehérjéket egy csipet sóval, apránként hozzáadagoltam a cukrot, majd amikor fényes-kemény lett, hozzászitáltam apránként a lisztet, és lapátkával óvatosan összeforgattam (nem a mixerrel). Sütőpapíros tepsiben, előmelegített sütőben tűpróbáig sütöttem.

Megjegyzés

Lehet krémmel tölteni, lekvárral megkenni, mézet is csorgathatunk rá, szirupot is önthetünk a tetejére, beboríthatjuk tejszínnel is, de ehetjük csak így, egyszerűen semmivel is.

Sebestyen Ildiko
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

major mária 4 évvel ezelőtt
Nagyon olcsó, nagyon egyszerű és nagyon finom. Ja! És gyors! Köszi!

Hasonló Receptek

Magazin