Elkészítés: A tésztához valókat összegyúr kézzel, belenyomkodom egy 28 cm-es kapcsos formába, és a hűtőbe teszem fél órára pihenni.
Ez idő alatt elkészítem a tölteléket. Egy nagyobb tálban összekeverem a hozzávalókat: túró, margarin, cukrok, tojás, pudingpor, keményítő, citromhéj, tejföl.
A barackokat félbevágom, kimagozom, és kisebb kockákra vágom. A szőlőt megmosom és leszemezem.
A sütőt előmelegítem 180 C fokra. A hűtőből kiveszem a tésztát, megszórom a barackkockákkal és elosztom rajta a szőlő szemeket is.
Erre öntöm a túrós masszát, majd betolom a sütőbe, és 70 percig sütöm.
Hagyom teljesen kihűlni, mielőtt felszeletelem.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre