Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Medvehagymás-sajtos csiga

default user icon

Hozzávalók

  • A pesztóhoz:
  • 1 csokor medvehagyma
  • 3 ek napraforgómag
  • 4-5 ek olívaolaj
  • 1 ek citromlé
  • 1/2 tk só
  • A csigához:
  • 1 csomag leveles tészta
  • reszelt sajt

Elkészítés

    1. A pesztó hozzávalóit aprítógépbe tesszük, és krémesre turmixoljuk. A leveles tésztát kitekerjük, gazdagon megkenjük a pesztóval, és megszórjuk a reszelt sajttal.
    2. Hosszában szorosan feltekerjük, és egy vizes kés segítségével kb. 2 cm-es darabokat vágunk belőle. A tekercseket egy sütőpapírral bélelt tepsire rakjuk egymástól néhány cm-es távolságra, és180 fokos sütőben kb. 15 perc alatt készre sütjük őket.

    Íme a recept videón >>> 

    Medvehagymás finomságok >>> 

    Leveles tésztás receptek >>> 

Megjegyzés

A megmaradt pesztót pár napig még tárolhatjuk a hűtőben egy jól záródó üvegcsében.

Somogyi Beáta
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin