Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Medvehagymás-baconös krémsajttal töltött karaj

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 4 nagyobb szelet karaj csont nélkül
  • 1 csokor medvehagyma
  • 20 dkg tömlős krémsajt
  • 15 dkg bacon
  • őrölt fehérbors
  • 20 dkg teljes kiőrlésű liszt
  • 2-3 tojás
  • 30 dkg rozsos zsemlemorzsa
  • ét olaj

Elkészítés

    Elkészítés: A medvehagymát apróra, a bacont kis kockákra vágjuk. A bacont kipirítjuk és leszűrjük. Az apróra vágott medvehagymát és a bacont elkeverjük a krémsajttal. Ízesítjük sóval, ha szükséges (a bacon sós!) és borssal.

    A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk. A töltelékből teszünk a karajszeletek egyik oldalára, majd ráhajtjuk a másik felét, és a szokásos módon bepanírozzuk. Bő olaj ban, közepes hőfokon kisütjük.

    Párolt zöldséget készítettem mellé köretnek. Jó étvágyat kívánok hozzá!

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin