Krém készítés:
4 db lapzselatint áztassunk hideg vízbe.
A joghurtot a cukorral, a vaníliás cukorral és az olvasztott fehér csokival kavarjuk össze.
Verjük kemény habbá a habtejszínt majd óvatosan forgassuk a joghurthoz.
Osszuk két egyenlő részre a krémet, az egyiket tegyük be a hűtőbe.
A kicsavart lapzselatint 4 ek meleg vízben olvasszuk el, és kavarjuk a krémhez.
Majd öntsük a brownie tetejére, és tegyük be a hűtőbe 1 órára.
A málnát a cukorral tegyük fel főni, majd pár perc után adjuk hozzá a zselatint, és főzzük össze. (Ha nem szeretnénk zselatint beletenni, akkor adjunk még hozzá cukrot, és főzzük tovább.)
Öntsük a megdermedt joghurtkrém tetejére, és ismét tegyük vissza a hűtőbe.
A maradék 4 db lapzselatint áztassuk hideg vízbe.
A félretett krémhez kavarjuk hozzá az összetört málnát.
A kicsavart lapzselatint 4 ek meleg vízben olvasszuk fel, és kavarjuk a málnás krémhez.
Majd öntsük a málnazselé tetejére, és tegyük ismét hűtőbe 1-2 órára.
Vízgőz felett a csokoládét vajjal olvasszuk össze, majd kavarjuk hozzá a tejszínt. A zselatint a vízzel kavarjuk össze, és melegítsük addig, amíg épp elolvad, majd kavarjuk a csokoládéhoz.
Végül öntsük a torta tetejére, és egy éjszakára, min. 4-5 órára helyezzük hűtőbe.
Díszítés:
Fondan előtt le kenyjuk a tortát vajkrémel aztan mehet az élő virág vagy aki amivel szeretné.