Libamájas-zöldséges raguval töltött kaliforniai paprika

Hozzávalók

  • 1 db piros kaliforniai
  • paprika
  • 1 db sárga kaliforniai paprika
  • 1 db libamájkrém (15 dkg)
  • 1 db nagy csiperkegomba
  • 1 db paradicsom
  • 3 db újhagyma zöldjével
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 12 szál snidling
  • 1 db chili
  • 2 ek ketchup
  • őrölt fekete bors
  • őrölt csípős paprika
  • kakukkfű
  • olíva olaj
  • 3 dkg gouda sajt
  • 2 db nagyobb burgonya
  • 1 db paradicsom
  • 2 szál snidling

Elkészítés

    1. A paprikákat megskalpolom, a magházat eltávolítom. A csiperke gombát, az újhagymát, a paradicsomot, a snidlinget felaprítom. A hozzávalókat beteszem egy keverőtálba, megfűszerezem, hozzáadom a ketchupot, belevágom a chilit, összekeverem.
    2. A paprikákat megtöltöm a raguval, melléteszem a krumplikat, sózom, borsozom, locsolok rá olajat, és beteszem a 180 fokra előmelegített sütőbe, majd 45 percig, hőlégkeverésen sütöm.
    3. Lereszelem a sajtot, felvágom a snidlinget, felszeletelem a paradicsomot.
    4. A sajtot rászórom a paprikákra, és grill fokozaton, 200 C fokon, 10 percig sütöm.

Megjegyzés

Kedvenceim a töltött ételek. Könnyen elkészíthetőek, ugyanakkor finomak és dekratívak.

Sinka Endre
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Hasonló Receptek

Magazin