Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

5 mennyei finom céklasaláta, ami a legnagyobb melegben is jól fog esni

default user icon
MME
A cékla egyike a vitaminokban és ásványi anyagokban leggazdagabb zöldségeinknek. Jellegzetes, földes ízű finomság, amit főként nyersen érdemes fogyasztani. Mi most céklasaláta recepteket gyűjtöttünk, kóstold meg akár mindegyiket – hidd el, érdemes!

A cékla nem véletlenül az egyik legnépszerűbb gyökérzöldségünk: sok-sok, a szervezet számára nélkülözhetetlen vitamint és ásványi anyagot tartalmaz. Alacsony a kalóriatartalma, vízben viszont gazdag, ezért fogyókúrákban, diétákban is fogyasztható. Ahogy a legtöbb zöldségre, úgy a céklára is igaz, hogy jótékony hatásai leginkább akkor érvényesülnek, ha nyersen kerül a tányérunkra. (Ettől függetlenül persze  sütve, főzve is ehetjük!)

Íme, a mi öt kedvenc céklasalátánk!

SÜLT FŰSZERES CÉKLASALÁTA>>> 

VILLÁMGYORS CÉKLASALÁTA ALMÁVAL>>> 

DIÓS-SAJTOS CÉKLASALÁTA>>> 

CÉKLASALÁTA FETÁVAL>>> 

ALMÁS-SÁRGARÉPÁS CÉKLASALÁTA>>> 

 

 

Ezek is érdekelhetnek