Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

A nagyi almás pitéje - paleo módra!

60 perc
egyszerű
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

  1. Az almát lereszeljük vagy kockázzuk, és egy lábasban megdinszteljük a hozzáadott eritrittel és fahéjjal együtt.
  2. A tészta hozzávalóit egy tálba tesszük, majd gyors mozdulatokkal összegyúrjuk. 
  3. A kész tésztát ketté osztjuk, és tepsi méretűre nyújtjuk (20x30 cm).
  4. A kinyújtott tésztát a tepsibe tesszük és elősütjük 180 fokon 8-10 percig (szép aranybarna legyen) ezután ráhalmozzuk az alma tölteléket, és a tészta másik felével befedjük.
  5. Tojással lekenjük, dióval díszítjük és 180 fokos sütőben további 10 percig sütjük.

Ezek is érdekelhetnek

Friss