Keress receptre vagy hozzávalóra
Hirdetes
Recept feltöltés

Egy magyar lány tervezte a terítéket Gwyneth Paltrow mesebeli lagzijára

Gwyneth Paltrow ismét férhez ment. Az szertartás egy vidéki helyszínen, nagyon egyszerű, de persze gyönyörű díszletek között zajlott, a színésznő és a férje, Brad Falchuk is szuperelegánsak voltak - termeszetesen. A kérdés az, hogy vajon mit szolgáltak fel a szuperegészségesen élő lifestyle-guru Paltrow esküvőjén? Csupa makrobiotikus ételt, vagy inkább hagyományos fogasokat? Mutatjuk.
Hirdetes

Az idén 46 éves színésznő mindig is híres volt egyedi diétájáról és étkezési szokásairól. Például már jóval azelőtt felhagyott a glutén és laktóz fogyasztásával mielőtt még bárki tudta volna, hogy mik is ezek, és hosszú évek óta az egészséges életmód és a makrobiotikus táplálkozás elkötelezett híve. 

Ám ez itt egy esküvő. Rengeteg illusztris vendéget kell ilyenkor jól lakatni, olyanokat is, akik nem annyira elkötelezett hívei az egészséges életmódnak. Nos,r Paltrow életmód oldalán a Goop-on számos részletre fény derült.

Például, hogy mindössze 45 fős volt a sokadalom, és, hogy torta-ügyben bizony kénytelen volt kompromisszumot kötni az ifjú pár, mert mindketten merőben mást szerettek volna. Ezért aztán 45 mini répatortácska, és 45 mini vaníliakrémes csokitortácska került a csodálatos hófehér, porcelán desszertes tányérokra. A sütemények naked cake, azaz "csupasz torta" stílusban, vagyis cukormáz marcipánbevonat vagy nélkül készültek.

Az édességek mellett, a vacsorát, egy New York-i sztárséf, Mario Carbone prezentálta, nem véletlenül: Paltrow és Falchuk ugyanis először az ő éttermében randevúztak New Yorkban.

A 3 Michelin-csillagos étterem séfje előételnek rákos avokádó salátát és scampis tortellinit készített, a vendégek pedig választhattak a mézes mustáros kacsasült és a marhasteak között. Ezekhez, köretként, kacsazsíros krumplipürét vagy pirított zöldségköretet szedhettek. 

A mennyei ételekhez, természetesen ital is dukált, bőséggel így az illusztris vendégek - köztük Cameron Diaz, Rob Lowe, Robert Downey Jr. vagy Steven Spielberg a Ruinart pezsgő mellett martinis és gines koktélokkal mulathattak hajnalig.

Ami viszont nekünk, magyaroknak a legérdekesebb, végigböngészve a közreműködők listáját,feltűnik egy név: Nyúl Zsuzsanna. Ő tervezte ugyanis a terítékhez a szalvétákat. Zsuzsanna iparművész, aki nem csak étkészleteket,  hanem terítőket és szalvétákat is tervez,  mégpedig a hagyományos kékfestő technikát ötvözve a modern formákkal. "Zsuzsi" - ahogy szignózza a tárgyait - 2013 óta viszi saját vállakozását New Yorkban , mint az a mellékelt ábra mutatja, komoly sikerrel!

Paltrow, egyébként, először januárban nyilatkozott az esküvőről: "Annyira izgatott vagyok, mintha 21 lennék! Nem is csoda, hiszen nem volt olyan igazi, nagy esküvőm."

Hát, most megadta  módját - és szerencsére engedett a rigorózus diétájából is! Aki kíváncsi a részletekre, a Goop.com exkluzív, 48 képből álló galériájában bögészgethet. Boldogságot az ifjú párnak!

  • Kinyomtatom
  • Elmentem
  • Elküldöm
Hirdetes
Hirdetes
Hirdetes
Hirdetes