Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Kínai csirkeszárnyak pikánsan

default user icon
5 4.3/5

Hozzávalók

  • 5-6 db csirkeszárny
  • 1 ek citromlé
  • 1 ek narancslé
  • 1 ek méz
  • 1 ek szójaszósz
  • csilipor
  • 2 gerezd fokhagyma
  • A tálaláshoz:
  • Sriracha (csiliszósz)

Elkészítés

    1. A csirkeszárnyakat megtisztítjuk, majd besózzuk, és csiliporral meghintjük.Egy tepsiben elrendezzük a szárnyakat, és fóliával letakarva, 180 fokon kb, fél óra alatt pirosra sütjük. 
    2. Közben összekeverjük a citrom- és a narancslevet, a mézet, a szójaszószt és a zúzott fokhagymát. Amikor kicsit megpirultak a szárnyak, ráöntjük a szószt, éstovábbi 5 percig sütjük. Csiliszósszal tálaljuk. 
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hozzászólások

Christinke
Nem tudom hogy hol rontottam el, de nekem egy órát sult mire megpuhult...
D. Gabi
Ez tényleg jó kérdés: sütőben kell sütni?
cesariel
Sutoben kell sutni??
ildiko61
Én már 2x is elkészítettem , nagyon finom! Azóta csak mézzel kívánom a sült csirke húst.
ildiko61
Én már 2x is elkészítettem , nagyon finom! Azóta csak mézzel kívánom a sült csirke húst.

Hasonló Receptek

Magazin