Keress receptre vagy hozzávalóra

Káposztás korhelyleves

default user icon
2 3.7/5

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 1 fej hagyma
  • 50 dkg savanyú káposzta
  • zsír vagy olaj
  • pirospaprika
  • köménymag
  • debreceni kolbász vagy virsli, esetleg füstölt sonka
  • tejföl

Elkészítés

    Elkészítés: A vékony karikákra vágott hagymát zsírban vagy olajon lepirítjuk, enyhén megszórjuk őrölt paprikával. A savanyú káposztát, ha nagyon savanyú, langyos vízben kimossuk, majd hozzáadjuk a hagymához, elkeverjük és vízzel felöntjük. Köménymagot adunk hozzá, és 1 óra hosszat forrni hagyjuk.

    Karikára vágott debreceni kolbászt vagy virslit, esetleg kockázott főtt vagy füstölt sonkát dobunk bele, és tejföllel tálaljuk.

Megjegyzés

ChefLaszlo receptje.

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

szkati 6 évvel ezelőtt
Imádom az ilyeneket főleg azért, mert nincs benne rántás! Egyébként minek is lenne!
Bgaboca 6 évvel ezelőtt
Az 5. csillagot zsebretette a program? Akkor : ***** + * !!!

Hasonló Receptek

Magazin