Elkészítés: A pudingot a leírás szerint elkészítjük, majd 6 db, hideg vízzel kiöblített fagyiskehelybe vagy kompótostálkába szétosztjuk. Félretesszük hűlni. Elkészítjük a kocsonyát: a szörpből vagy narancsléből fél pohárral kiveszünk, ebben megduzzasztjuk a zselatint, közben a többit feltesszük melegedni. Amikor forrni kezd, beletesszük a zselatinos szörpöt, felforraljuk, félretesszük, és hűlni hagyjuk. A gyümölcsöket ízlés szerint elosztjuk a pudingon, majd a hideg (de még folyós) zselatint a gyümölcsök tetejére kanalazzuk. Hűtőben hagyjuk megdermedni.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre