Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Kislánykora óta iszik a Harry Potter sztárja: édesapja ismertette meg a borral

default user icon
MME
Sokak számára a felnőtté válás egyik első mozzanata, amikor lecsúszik az első korty alkohol. A Harry Potter-filmek sztárjának, Emma Watsonnak azonban nem volt ekkora "lépés" az első pohár, ugyanis egészen kicsi kora óta borfogyasztó.

A harminchárom éves brit színésznőnek a Harry Potter-filmsorozat hozta meg a hírnevet. Watson a sorozat 2011-es záró része óta csak néhány filmben szerepelt, legutóbbi munkája pedig négy évvel ezelőtt került a mozikba. A fiatal színésznő nem vonult vissza a színjátszástól, de valóban tart egy kis távolságot a szakmától, ugyanis mint egy interjúban elmondta, nem volt elégedett a filmezéssel és úgy érezte, beskatulyázták. Ennek ellenére nyitott és várja az újabb lehetőségeket.

Emma Watson azonban nem unatkozik, és míg nem forgat, addig is öccse ginmárkáján dolgozik. A Renais névre keresztelt márka egy olyan karbonsemleges cég, amely szőlőhéjat használ az alkohol előállításához. Watsonról ráadásul elneveztek egy koktélt is, emellett a színésznő a művészeti vezetője az egyik luxus szőlészetnek – olvasható az Unilad cikkében.

Az alkohol ráadásul nem áll távol Emma Watsontól, ugyanis már kisgyermekként megismertették vele. Édesapja 1999-ben vásárolta meg az első szőlőültetvényét, melyre később a ginmárka, a Renais is épült. Az édesapja ráadásul már akkor boros vizet adott Watsonnak az ebéd mellé, amikor Emma még kislány volt, így számára természetes lett, hogy az alkoholos italok, mértékkel, de az élet részét képezhetik. A színésznő később nem is értette, barátait és osztálytársait miért hozza izgalomba az első korty ital gondolata.

Borítókép: Henry Harris/Shutterstock

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss