Elkészítés: Ezt az ételt ilyen módon csak speciális edényben lehet főzni, ahol a főzőedényeket egymásra téve tudjuk az ételt elkészíteni.
A vöröshagymát megtisztítjuk, felkarikázzuk, majd beletesszük az alsó lábosba. A húst felszeleteljük, és a hagymára rakjuk. A fokhagymát lereszeljük vagy nagyon apróra vágjuk, és a húshoz adjuk. Megszórjuk sóval, borssal, rozmaringgal és gyömbérrel, majd félretesszük.
A kenyeret felkockázzuk, és pár pillanatra vízbe áztatjuk, majd kicsavarjuk. Egy edényben szétnyomkodjuk, hozzákeverjük a három egész tojást, a kurkumát, sózzuk, majd a finomra aprított petrezselyemzöldet is belekeverjük. Jól eldolgozzuk, s ha túl ragacsos lenne, még adunk hozzá kenyeret. Olyan kemény legyen, hogy kézzel formázni tudjuk.
Az előzőleg félretett húsos edényre feltesszük a lyukacsos betétet, majd a kenyérmasszából vizes kézzel gombócokat formázunk, és a rácsra rakjuk. Tehetjük több sorba is, de arra ügyeljünk, hogy párolódáskor megdagad, és ne tömje el a lyukakat.
Lefedjük, s a tűzhelyen közepes fokozatra tesszük. Amikor a fedőn lévő hőmérő elérte a 100 C fokot, takarékra/minimum fokozatra állítjuk a tüzet, s még további 20 percig hagyjuk főni az ételt. Ezután lekapcsoljuk a hőt, és várunk, míg kb. 60 C fokra hűl. Ekkor levesszük a felső edényt, s félre rakjuk. A húst kiszedjük a keletkezett szaftból, majd a tejfölben elkeverjük a mustárt és a lisztet, s újra bekapcsolva a tűzhelyet alaposan beforraljuk a mártást (ez kb. 5-10 perc), melyet ezúttal folyamatosan keverünk, hogy ne csomósodjon össze. Visszahelyezzük a hússzeleteket a szószba, s a felső pároló részt is rárakjuk, majd a tűzhelyet kikapcsoljuk. Míg megterítünk, pont elkészül.